Architect Leiden

Architect Leiden

Duurzaam bouwen, gericht op de toekomst! Het is het doel van ieder project wat architectenbureau Anna Zinkweg voor u uitvoert. Samen met u inventariseren we uw wensen en persoonlijke voorkeuren, om op basis daarvan tot een goede architectuur voor uw bouwwerk te komen. Wij helpen u onder meer bij de architectuur voor de bouw van een woning, voor de bouw van scholen of kinderopvangcentra, enzovoorts. Wilt u een complete villa laten ontwikkelen? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht voor het ontwikkelen van een passende architectuur. Ons team bestaat niet alleen uit architecten, ook beschikken wij over een bouwkundig ingenieur en bouwkundig tekenaar. Zo kunnen we u een complete oplossing bieden voor de architectuur van uw kinderopvang, school, of woning op de particuliere markt. Architect Leiden.

Architect voor duurzaam bouwen

Wanneer u een nieuw pand laat bouwen, ongeacht of dit een bedrijfspand of woning betreft, wilt u deze bouwen met het oog op de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot het gebruik van groene energie. Een dak op het zuiden of een plat dak, biedt bijvoorbeeld alle ruimte voor het gebruik van zonnepanelen. Deze zonnepanelen moeten zo weggewerkt kunnen worden, dat deze het aanzicht van uw pand niet te sterk beïnvloeden. Veel mensen vinden zonnepanelen immers minder bij een fraai architecturaal pand passen.

In het geval van scholen of kinderdagverblijven is het voornamelijk belangrijk dat de ruimte logisch en zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld. Kinderen moeten voldoende ruimte hebben om te kunnen spelen, zonder dat er te veel loze ruimte in een pand aanwezig is. U wilt immers ook voldoende opbergruimte voor speelgoed of schoolspullen hebben.

Advies van een ervaren architect

Niet alleen maken wij een architectuur voor uw nieuwe pand. Ook kunt u op onze architecten rekenen, wanneer u advies wenst over uw mogelijkheden. Hoe kunt u de beschikbare ruimte het beste indelen? Zorgt u voor speelse, creatieve elementen binnen of buiten uw pand? Combineert u een zwembad met een minisportschool in uw villa? Enzovoorts. Onze architecten zijn creatief van geest en denken graag met u mee over passende oplossingen binnen de architectuur van uw pand.

Meer weten? Neem contact op

Architect Leiden

Architect Leiden

Wilt u meer weten over Architect Leiden? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden uw vragen graag.  U ook contact met ons opnemen. Wij maken graag vrijblijvend kennis, om u vervolgens te vertellen wat wij voor u en/of uw bedrijf kunnen betekenen.

Architect Leiden?

Bel ons 070-5119010

Contact formulier