Architectuur Woerden

Architectuur Woerden

Een stijlvolle architectuur is cruciaal voor de uitstraling van uw pand. Of het nu om woningbouw, de bouw van een complete villa, of het ontwikkelen van een school of kinderopvang gaat, u wilt trots zijn op uw pand. Architectenbureau Anna Zinkweg staat voor u klaar, om u te helpen bij het opzetten van dit ontwerp. Duurzaam bouwen en seculair bouwen voor de gezondheidszorg, vrije sector en particuliere markt zijn onze speerpunten! Wij helpen u met een architectuur, gericht op de toekomst. Ons team bestaat niet alleen uit ervaren architecten. Ook beschikken wij over een eigen bouwkundig ingenieur en bouwkundig tekenaar. Zo kunnen we u een complete oplossing bieden, als u voor een ontwerp van Anna Zinkweg kiest. Architectuur Woerden.

Architectuur voor de toekomst

Duurzaam bouwen wordt steeds populairder. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheden om duurzame energiebronnen in de architectuur van uw pand te verwerken. U kunt hierbij onder meer denken aan het gebruik van zonnepanelen op het dak van uw woning. De zonnepanelen worden zo in de architectuur van uw pand verwerkt, dat deze niet te nadrukkelijk in het aanzicht hiervan naar voren komen. Veel mensen vinden zonnepanelen namelijk niet bij een fraai architecturaal pand passen.

Onze opdrachtgevers voor het uitwerken van een architectuur komen uit verschillende hoeken. Zo helpen wij partijen uit de gezondheidszorg, de woningbouw, kinderopvangcentra, scholen en particulieren. Bij het ontwikkelen van een ontwerp kijken we niet alleen naar de buitenkant van een gebouw, maar bijvoorbeeld ook naar de mogelijkheden voor het interieur. Met speelse elementen in het interieur van uw pand, kunt u dit pand een unieke uitstraling geven.

Advies over de architectuur van uw pand

Het kan behoorlijk lastig zijn om uw wensen voor het ontwerp van uw eigen pand op papier te zetten. Welke mogelijkheden heb ik? Op welke manier geef ik mijn pand een uniek, eigentijds tintje? Enzovoorts. Onze ervaren architecten voorzien u graag van passend advies, om samen tot een ideaal ontwerp voor uw pand te kunnen komen. Hierbij staan uw wensen en persoonlijke smaak voorop! Voor de bouw van wat voor type pand bent u op zoek naar een geschikte architectuur? Wij helpen u graag verder!

Meer weten? Neem contact op

Architectuur Wassenaar

Architectuur Woerden

Wilt u meer weten over Architectuur Woerden? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden uw vragen graag.  Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij maken graag vrijblijvend kennis, om u vervolgens te vertellen wat wij voor u en/of uw bedrijf kunnen betekenen.

Architectenbureau Woerden?

Bel ons 070-5119010

Contact formulier